Τηγανητό ρύζι με χοιρινό ψαρονέφρι

Υλικά για 2 μερίδες

300 γρ ψαρονέφρι κομμένο σε λεπτές φέτες

300 γρ Ρύζι Basmati βρασμένο

1 πράσινη πιπεριά

1 κόκκινη πιπεριά

1 καρότο

1 κολοκυθάκι

2 φρέσκα κρεμμυδάκια

1 κ.τ.σ. τριμμένο τζίντζερ

1 κ.τ.γ. τριμμένο κόλιανδρο

3 κ.τ.σ. Soy sauce low sodium

Εκτέλεση

Κόβουμε όλα τις πιπεριές, το καρότο και το κολοκυθάκι σε σχήμα σπιρτόξυλου, και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια. Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά έως ότου κάψει καλά. Ρίχνουμε το ψαρονέφρι, αφού πρώτα το έχουμε ανακατέψει με λίγο ελαιόλαδο και πιπέρι. Το αφήνουμε να ροδίσει καλά και προσθέτουμε τις πιπεριές, το καρότο, το κολοκύθι, τα κρεμμυδάκια και το τζίντζερ. Τα αφήνουμε να σοταριστούν καλά και προσθέτουμε το ρύζι με τον κόλιανδρο. Ανακατεύουμε μέχρι να ζεσταθεί καλά το ρύζι και σβήνουμε με τη Soy sauce.

Θερμίδες 630 cal, Πρωτεΐνη 49 γρ, Υδατάνθρακες 24 γρ, Λιπαρά 7γρ

Καλή απόλαυση!

(Visited 190 times, 1 visits today)